Successful living from Diesel


foto: www.diesel.com

Inte bara HM och Zara som lanserat sin egen home linje men däremot är Diesel först med en egen möbel- och belysnings kollektion. Linjerna lanserades under Milano mässan och är ett samarbete med välkända talienska Foscarini och Moroso. Släpps på marknaden i September-09.

Gillar Doos

reklambyrån som bla gett Scandic Malmen på Götgatan ett lekfullt, trendigt ansiktslyft med en härlig blandning av vintage inspirerade möbler och stark konst av Magnus Härdners på väggarna där "konsten är en symbol för hur människan fungerar i sin destruktiva natur, att det inte enbart är en kamphund ögat skådar utan istället människans åsikter, fördomar och förutfattade meningar.

 
 
 
foto: www.doos.se

"We know how important the atmosphere of a building or room is to those who enter it - and how intimately this is tied to the property's commercial value".-Doos


Fifth Avenue Shoe Repair opening soon..

..så står det i skylfönstret jag går föbi varje dag på väg till jobbet. De har precis öppnat en shop-in-shop i PUB huset, och i början av året öppnade de en 90-dagars pop-up-store i Sturegallerian och nu i maj öppnar de en två-plans butik mitt emot Whyreds butik på Mäster Samuels gatan. Allt inrett med hjälp av byrån Guise, Ska bli spännande att se om butiken blir minimalistisk svart-vit eller en lek av färger.



foto: www.guise.se


RSS 2.0