Ännu mer inredning på PUB

PUB huset har sedan 2005 genomgått en större förvandling för att bli ett modernt varuhus med en annorlunda shoppingupplevelse men har fått kämpa med att få upp kunderna hela vägen. Flera pop up butiker har öppnat men senare stängt och man har ofta fått känslan av varuhuset är under ombyggnation.

Det har saknats ett givet dragplåster fär att kunderna skal orka bege sig hela vägen upp för det långa kommunikations flödet. En större varumärke skulle lösa detta och när Souk gallerian stängde kom en tanke om att TopShop kanske öppnar i PUB huset istället, men är det verkligen mer kläder PUB huset behöver för att profilera sig på marknaden och bli en inspirationskälla? Mina tankar är att det hade varit kul om det fanns ett slags design torg för nya, okända möbel och inrednings designers.

Äntligen börjar PUB huset kryssa i rutan för inredning och design då R.O.O.M återuppstod på 3:e vån i mars och på torsdag öppnar även Lexington en 190 kvadratmeter stor Concept Store på plan 02 med bla sin Home avdelning med handdukar, bäddlinne, porslin, dukar.

Smart av huset att ta in både starka varumärken och inredning - kommer det räcka som dragplåster och inspirationskälla?


Bild: R.O.O.M


Bild: Lexington

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0